Succesverhalen
share Delen

Bizway vindt met succes een Financieel Administratief Medewerker!

Bizway in Bodegraven-Reeuwijk heeft een Financieel Administratief Medewerker aangenomen voor een flexibele rol van 0 tot 40 uur per week. De kernverantwoordelijkheden van deze positie omvatten crediteuren- en debiteurenadministratie, facturatie, het controleren, boeken en verwerken van inkoopfacturen, en het bewaken van de voortgang van administratieve tickets. Dit vereist een sterk gevoel voor detail en verantwoordelijkheid.

De ideale kandidaat heeft een MBO-opleiding op niveau 4, bij voorkeur in een financiƫle richting, en meer dan vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Kennis van financieel, administratief en boekhoudkundig werk, ervaring met Afas en sterke communicatievaardigheden zijn essentieel. Bizway waardeert georganiseerdheid, zelfstandigheid, nauwkeurigheid en gestructureerde werkwijzen. De medewerker krijgt de vrijheid om eigen initiatief te tonen en een persoonlijke touch aan het werk toe te voegen.

Als werkgever biedt Bizway een stimulerende omgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, inclusief een onbeperkt studiebudget. De medewerker wordt onderdeel van een jong, collegiaal team en geniet van flexibele werkmogelijkheden, zowel thuis als op het nieuwe kantoor. Aanvullende voorwaarden, zoals een sportvergoeding, internetvergoeding, pensioenregeling en winstdeling, maken het aanbod compleet.