Succesverhalen
share Delen

Bodegraven-Reeuwijk Werkt ook succesvol voor Think4, een helpdesk support medewerker aangenomen!

Fantastisch nieuws vanuit Think4 B.V. in Bodegraven-Reeuwijk! Ze hebben een nieuwe Helpdesk support medewerker aangenomen. Deze rol is cruciaal in hun team, waarbij de medewerker als redder in nood optreedt voor klanten met ICT-problemen. Of het nu gaat om problemen met computers, wifi-netwerken of inlogproblemen, de nieuwe medewerker staat klaar om klanten snel en effici├źnt te helpen.

Bij Think4 B.V. is men vooral op zoek naar enthousiasme en een vriendelijke werkhouding, waarbij een MBO4-niveau in ICT of een soortgelijke richting vereist is. Maar zelfs zonder specifieke ICT-opleiding konden geïnteresseerden solliciteren, mits ze de juiste motivatie hadden. Dit benadrukt de inclusieve en flexibele benadering van Think4 ten aanzien van talentontwikkeling.

De nieuwe medewerker kan uitkijken naar een dynamische werkomgeving, waar persoonlijke en professionele groei hoog in het vaandel staan. Naast een goed salaris en reiskostenvergoeding, biedt Think4 ook studiemogelijkheden tijdens kantoortijden, een sportschoolabonnement en zelfs dagelijkse gratis lunch en vers fruit op het werk.

Dit is een prachtig voorbeeld van hoe Think4 B.V. niet alleen investeert in de technologische ondersteuning van hun klanten, maar ook in de ontwikkeling en het welzijn van hun medewerkers. De nieuwe Helpdesk support medewerker zal ongetwijfeld een waardevolle aanwinst zijn voor het team en een sleutelrol spelen in het voortzetten van de uitstekende service van het bedrijf.