Succesverhalen
share Delen

DL Logistics vindt een logistiek administratief medewerker via Bodegraven-Reeuwijk Werkt!

DL Logistics in Bodegraven-Reeuwijk heeft recentelijk een Logistiek Administratief Medewerker aangenomen voor een fulltime rol van 40 uur per week. Deze positie speelt een cruciale rol in het coördineren van logistieke processen en het onderhouden van relaties met klanten, vervoerders en loodsmedewerkers. De medewerker is belast met diverse taken, waaronder het afhandelen van klantvragen via telefoon en e-mail, het verwerken van opdrachten, het controleren van transportdocumenten en het coördineren van laad- en losopdrachten.

De ideale kandidaat voor deze functie toonde zich communicatief en cijfermatig vaardig, met een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel. Een gestructureerde en gedisciplineerde werkethiek, naast een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, waren cruciaal. Flexibiliteit in werktijden en het vermogen om uitdagingen aan te gaan in plaats van problemen te zien, waren ook belangrijke vereisten.

DL Logistics biedt een dynamische werkomgeving waar hard werken hand in hand gaat met een collegiale sfeer, waarin humor en ondersteuning centraal staan. De organisatie waardeert de persoonlijke en professionele groei van haar medewerkers en biedt naast een aantrekkelijk salaris ook een reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling. Deze functie bij DL Logistics is niet alleen een kans op een verantwoordelijke baan, maar ook een springplank voor verdere groei en ontwikkeling binnen de logistieke sector.