Succesverhalen
share Delen

Jocotrans vindt een medewerker verlading / laadhulp via Bodegraven-Reeuwijk Werkt!

Jocotrans, gevestigd in Bodegraven-Reeuwijk, heeft een nieuwe Medewerker Verlading / Laadhulp verwelkomd dankzij een succesvolle match via 'Uw Stad Werkt'. De nieuwe medewerker zal een belangrijke rol spelen in het team door ervoor te zorgen dat vrachtwagens correct en efficiënt worden geladen. Dit doen ze door het controleren van orders aan de hand van laadlijsten en het gebruik van een pompwagen om pallets in de vrachtwagens te plaatsen.

Werkend in een gekoeld warehouse bij een temperatuur van 4°C, heeft de nieuwe medewerker de beschikking over passende thermo-kleding. Deze functie is ideaal voor iemand die graag fysiek werk verricht en een bijdrage wil leveren aan de logistieke processen van Jocotrans. Het biedt flexibele werktijden, wat het een uitstekende bijbaan maakt, vooral voor studenten of mensen die graag in de avonduren willen werken.

Deze aanwinst voor Jocotrans onderstreept de waarde van 'Uw Stad Werkt' in het verbinden van lokale bedrijven met gemotiveerde werknemers in de regio. Het succes van deze plaatsing toont aan hoe het platform effectief inspeelt op de behoeften van zowel werkgevers als werkzoekenden.