Succesverhalen
share Delen

Koemans verpakkingen vindt met succes een administratief medewerker!

Koemans Verpakkingen in Bodegraven heeft een nieuwe Administratief Medewerker aangenomen, een prachtige toevoeging aan hun groeiende en ambitieuze team. Deze nieuwe medewerker zal een cruciale rol spelen binnen het bedrijf door de dagelijkse werkzaamheden op zowel financieel als logistiek gebied te verzorgen. Dit omvat het verwerken van bank-, inkoop- en verkoopfacturen, debiteurenbeheer, het voorbereiden van de werkvoorraad in het magazijn, en het administratief verwerken van zendingen naar vervoerders.

Met een MBO (3/4) opleiding in bedrijfsadministratie en vaardigheden in zowel Nederlands als Engels, is de nieuwe medewerker een perfecte match voor Koemans Verpakkingen. Het bedrijf, onderdeel van OptiGroup uit Zweden, biedt een uitdagende functie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een ervaren team van 8 personen en een uitstekende werksfeer. De maandelijkse borrel met collega's is slechts een voorbeeld van de positieve bedrijfscultuur.

Deze plaatsing illustreert het succes van 'Uw Stad Werkt' in het verbinden van lokale talenten met prominente bedrijven in de regio. Het benadrukt de effectiviteit van het platform in het vervullen van zowel de behoeften van de werkgevers als de werkzoekenden.