Buiten eten+drinken

share Delen

Over Buiten eten+drinken

Bij Buiten eten+drinken wordt niet zomaar in de pannen geroerd. De chef heeft een grote passie voor lekker eten en werkt grotendeels met Groene Hart streekproducten. De gastheren en gastvrouwen serveren daar graag een mooie wijn bij van de uitgebreide wijnkaart of uit de wijnkelder. We werken dan ook met een wekelijks wisselend Chefs menu. Hierbij verzint de keuken brigade elke week een nieuw menu samen met de chef. Zo kunnen ze hun creativiteit kwijt naast de gewone a la carte kaart. De bediening zoekt bij deze gerechten speciale wijnen uit. Deze leggen we ook uit aan de gast. Vind jij het leuk om op een creatieve manier te leren, elke week afwisseling te hebben en met een enthousiast en passievol jong team samen te werken?  Dan is Buiten eten+drinken het perfecte (leer) bedrijf voor jou!

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan