Westerhuis Notarissen

share Delen

Over Westerhuis Notarissen

Over Westerhuis Notarissen
Bij Westerhuis Notarissen stellen wij het belang van u als cliënt centraal. Onafhankelijkheid en juridische deskundigheid zijn onze kernwaarden.

Sinds de oprichting van het kantoor in 1986 door Mr. A.L.J. (Lupo) Westerhuis bieden wij onze cliënten service van hoog niveau. Dat heeft ons vele duurzame zakelijke en particuliere relaties opgeleverd in Midden Holland. Inmiddels zijn wij een stevig ‘full service’ notariskantoor in de regio Gouda. Wij zijn zelfs één van de grootste en toonaangevende notariskantoren in de regio. Dit geeft ons de mogelijkheid u specialisatie te bieden.

Onze procedures zijn vastgelegd en gebaseerd op de ISO 9001 richtlijn. Dat biedt u als cliënt een garantie voor een vlotte en correcte afwikkeling van uw zaken.

Wij zijn onze cliënten al dertig jaar van dienst. En wij zorgen ervoor dat de continuïteit van ons notariskantoor gewaarborgd is. Door strategische keuzes is het ons gelukt een ideale leeftijdsopbouw te realiseren, zodat wij u tot in de lengte van jaren op dezelfde manier van dienst kunnen zijn. Onafhankelijk en juridisch deskundig.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan