ZORGassist

share Delen

Over ZORGassist

ZORGassist is eind 2006 opgericht en op 1 januari 2007 gestart. De oprichters van ZORGassist komen uit de institutionele schoonmaak en de thuiszorg en samen zagen zij dat de verschuiving van de huishoudelijke verzorging van het AWBZ naar de WMO met de bijbehorende bezuinigingen tot hoofdbrekens bij de bestuurders van zorgorganisatie zouden leiden. De oprichters hebben destijds hun krachten gebundeld en de zorgaanbieders een passend alternatief voor het organiseren van de huishoudelijke verzorging aangeboden: ZORGassist  

ZORGassist richt zich volledig op het organiseren van de laag complexe zorg in de WMO en WLZ en kan deze zorg ook bieden aan PGB houders en particulieren. Door zich volledig te richten op haar corebusiness, is onze organisatie plat georganiseerd, laag drempelig en efficiënt ingericht. De cliënt en medewerker staan centraal in onze organisatie en hebben één aanspreekpunt, die dagelijks voor hen bereikbaar is.

ZORGassist heeft zelf geen contract met gemeentes en zorgverzekeraars en werkt alleen in onder aanneming voor zorgaanbieders in geheel Nederland.

Indien uw organisatie het aanbod wilt aanvullen of uw organisatie wil zich specialiseren in de zorg, dan kunt u (een gedeelte van) de laag complexe zorg uitbesteden aan ZORGassist. ZORGassist confirmeert zich aan de eisen in de contracten, die u met gemeente en/of zorgkantoor heeft afgesloten.

ZORGassist is ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan