Succesverhalen
share Delen

Gouda Werkt ook succesvol voor Amac, een Apple-expert aangenomen!

Amac in Gouda zocht een Apple-expert. Deze functie omvatte het voeren van enthousiaste gesprekken met klanten, achterhalen van klantbehoeften, adviseren over producten en accessoires, sluiten van deals, kassawerkzaamheden, en het samenwerken in een team om winkeltargets te halen. De Apple-expert zorgde ook voor een perfecte winkeluitstraling volgens het virtual merchandise plan.

De ideale kandidaat had een sociale en sterke persoonlijkheid, was niet bang om op klanten af te stappen, hield ervan mensen blij te maken, kon goed luisteren, samenvatten en doorvragen, had een sterk inlevingsvermogen, en was dienstverlenend, commercieel ingesteld en stressbestendig. De kandidaat moest minimaal 1 dag doordeweeks en in het weekend beschikbaar zijn, minimaal 10 uur per week werken, minimaal 16 jaar oud zijn, affiniteit hebben met Apple, en bereid zijn eventueel bij diverse locaties ingezet te worden. Werkervaring in de horeca of een commerciële winkelrol was een pré.

Amac bood trainingen via Apple en hun eigen Amac Academy om opgeleid te worden tot Apple-expert, ontwikkeling van gesprekstechnieken en commerciële vaardigheden, een uitdagende functie in een jong en enthousiast team, werken in een toffe winkel met mooie producten, marktconform all-in salaris, doorgroeimogelijkheden, kortingen op producten, en leuke teamuitjes en borrels.