Succesverhalen
share Delen

Kruim vindt een hulp in de keuken via Gouda Werkt!

Kruim in Gouda heeft een nieuwe hulp in de keuken aangenomen. Deze functie is gericht op iemand die op zoek is naar een baan in de horeca en flexibel is qua werk en beschikbaarheid. De taken omvatten het voorbereiden van benodigdheden voor de lunch, het maken van lunchgerechten, en het voorbereiden van het diner, waaronder garnituren en gerechten.

De ideale kandidaat was iemand die onder druk kan presteren, netjes en schoon kan werken, recepturen secuur kan lezen en verwerken, en bij voorkeur enige ervaring heeft in een professionele keuken. Echter, de chef was bereid om in korte tijd veel te leren aan de nieuwe medewerker.

Kruim biedt een zorgzame werkomgeving voor haar team. Dit houdt in dat ze niet alleen de CAO hanteren, maar ook in gesprek blijven om het beste uit het team naar boven te halen. Ze bieden trainingen aan om vaardigheden te verbeteren en streven ernaar om altijd het beste uit de teamleden naar boven te halen. Deze aanstelling draagt bij aan de kwaliteit en efficiƫntie in de keuken van Kruim.