Succesverhalen
share Delen

Avant groep Gouda vindt een binnendienst medewerker verzekeringen (starter) via Gouda Werkt!

Avant groep in Gouda heeft een getalenteerde starter aangenomen als Binnendienst Medewerker Verzekeringen. Deze afwisselende en uitdagende functie, met een werkweek van 32 tot 40 uur, is een uitstekende kans voor iemand die aan het begin staat van zijn of haar carrière in de verzekeringsbranche.

De nieuwe Binnendienst Medewerker Verzekeringen zal zich bezighouden met het maken van offertes en het overleggen met verzekeraars. Na het behalen van de Wft-diploma’s, zal de medewerker ook zelf offertes gaan bespreken met nieuwe of bestaande klanten. Dit geldt voor zowel particuliere als zakelijke verzekeringen, waardoor de medewerker een brede ervaring in het vak kan opdoen. 

Avant groep is op zoek naar een klantgerichte en commercieel ingestelde starter die bereid is om de benodigde Wft-diploma’s te halen en een proactieve en initiatiefrijke houding heeft. Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en ervaring met Microsoft Office zijn ook belangrijk.

Avant groep biedt een afwisselende en uitdagende functie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en een pensioenvoorziening. Het bedrijf hecht waarde aan een goede werk-privébalans en organiseert diverse uitjes, samen lunchen, en populaire vrijdagmiddagborrels.

Dit succesverhaal toont aan hoe 'Uw Stad Werkt' in Gouda effectief startende professionals verbindt met bedrijven zoals Avant groep, waardoor ze de kans krijgen om te groeien en zich te ontwikkelen in hun carrière.