Succesverhalen
share Delen

t Zusje Gouda vindt met succes een basis kok/ zelfstandig werkend kok!

't Zusje in Gouda heeft een nieuwe Basis Kok/Zelfstandig Werkend Kok aangenomen, een waardevolle toevoeging aan hun keukenteam. Deze functie, met flexibele uren van 0 tot 40 uur per week, is een uitstekende kans voor een kok die enthousiast is over het verwennen en verrassen van gasten.

De nieuwe kok zal zich bezighouden met de voorbereiding en presentatie van gerechten. Tijdens de mise-en-place worden sauzen en soepen voorbereid en groenten gesneden. Tijdens piekmomenten bereidt de kok gerechten op de juiste manier en zorgt ervoor dat elk gerechtje tiptop de keuken verlaat. Het is essentieel dat hygiƫne-regels hoog in het vaandel staan.

't Zusje zoekt iemand met een positieve instelling, die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, en die goed kan omgaan met drukte. Ervaring in een soortgelijke functie of een relevante opleiding is een pluspunt.

In ruil hiervoor biedt 't Zusje een passend salaris, doorgroeimogelijkheden, bedrijfskleding en een gezellig en hecht team dat zorgt voor veel Zusje-gezelligheid, zowel tijdens als na werktijd.

Dit succesverhaal benadrukt hoe 'Uw Stad Werkt' in Gouda effectief horecatalent zoals koks verbindt met unieke werkplekken zoals 't Zusje, waar ze hun culinaire vaardigheden en passie voor het vak kunnen inzetten.