Succesverhalen
share Delen

Gouda Werkt ook succesvol voor Kruim, een zelfstandig werkend kok aangenomen!

Kruim in de Chocoladefabriek in Gouda heeft een enthousiaste Zelfstandig Werkend Kok aangenomen voor hun team. De functie, met een werkweek van 32 tot 40 uur, is een geweldige kans voor een kok met passie voor de horeca en minimaal een jaar ervaring in een soortgelijke functie.

De nieuwe Zelfstandig Werkend Kok zal een sleutelrol spelen bij Kruim. De taken omvatten het bestellen en ontvangen van producten, het uitvoeren van keukenadministratie, het ontwikkelen van nieuwe recepturen, het bijhouden van waste, en het plannen van dagelijkse werkzaamheden. Ook is de kok verantwoordelijk voor de mise en place diensten, het aansturen en coachen van het keukenteam, en het actief meedenken over nieuwe menusuggesties en seizoengerechten.

Kruim is zeven dagen per week geopend van 10:00 tot 20:00 uur, wat betekent dat de Zelfstandig Werkend Kok betrokken zal zijn bij de voorbereiding van ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner. De ideale kandidaat heeft een afgeronde opleiding tot zelfstandig werkend kok, MBO niveau 3 werk- en denkniveau, kennis van de basis kooktechnieken, HACCP en Allergenenwet, en goede sociale- en communicatieve vaardigheden.

Bij Kruim zorgen ze goed voor hun team, waarbij naast het hanteren van de CAO, ook continu gesprekken gevoerd worden om het beste uit elke medewerker te halen. Er worden trainingen aangeboden om skills te verbeteren en het team te motiveren.

Dit succesverhaal illustreert hoe 'Uw Stad Werkt' in Gouda effectief horecatalent zoals Zelfstandig Werkende Koks verbindt met unieke werkplekken zoals Kruim, waar ze hun culinaire vaardigheden kunnen benutten en ontwikkelen.