Succesverhalen
share Delen

Succes voor MBO Rijnland met een administratief medewerker examenbureau/secretariaat!

MBO Rijnland in Gouda heeft met succes een Administratief Medewerker aangenomen voor hun examenbureau/secretariaat. Deze functie, met een werkweek variërend van 0 tot 40 uur, is ideaal voor iemand die nauwkeurig is en een goede teamspeler.

De Administratief Medewerker gaat een belangrijke rol spelen binnen het onderwijsteam, dat bestaat uit docenten en een teamleider. De werkzaamheden omvatten het invoeren van cijfers, verwerken van examendossiers, diplomeren van studenten, printen van examens, versturen van brieven en het indelen van studenten in het systeem Osiris. De medewerker zal ook het agendabeheer van de teamleider verzorgen, vergaderingen inplannen, catering regelen, en uitnodigingen versturen naar studenten en ouders.

MBO Rijnland zoekt een medewerker met een mbo+-opleiding op administratief gebied, bij voorkeur met drie tot vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie. Goede communicatieve vaardigheden en kennis van MS Office zijn essentieel. 

Het salaris voor deze functie varieert van minimaal € 2378 tot maximaal € 3518 bruto per maand bij een volle werkweek (schaal 7, cao mbo). Daarnaast biedt MBO Rijnland een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband, persoonlijke en vakinhoudelijke groeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering, pensioenbijdrage, flexibele werktijden, 31 vakantiedagen bij een fulltime aanstelling, en diverse andere voordelen.

Dit succesverhaal illustreert hoe 'Uw Stad Werkt' in Gouda bedrijven zoals MBO Rijnland helpt bij het vinden van gekwalificeerde en betrokken administratieve professionals die een belangrijke bijdrage leveren aan de onderwijservaring.