Succesverhalen
share Delen

Een nieuwe operator kantbank - plaatwerker voor Veratio!

Veratio in Gouda heeft een nieuwe Operator Kantbank/Plaatwerker/Kanter aangenomen. Deze functie, met een werkweek van 32 tot 40 uur, is perfect voor iemand met ervaring in het werken met roestvaststaal en aluminium plaatwerkdelen, en biedt een uitdagende rol binnen een modern bedrijf.

De nieuwe medewerker zal werken aan complexe plaatwerkdelen zoals trechters, kolombeplatingen en machineonderdelen, en eenvoudigere producten, meestal geen seriewerk. Belangrijke taken zijn het kanten en buigen van RVS en aluminium plaatwerkdelen, het programmeren aan de machine, en het uitvoeren van kwaliteitscontroles.

Veratio is op zoek naar iemand met een VMBO+ of MBO niveau opleiding, enthousiasme, nauwkeurigheid en verantwoordelijkheidsgevoel, flexibiliteit in werktijden en enige jaren werkervaring. Zelfstandig kunnen werken vanaf technische tekeningen is essentieel.

Het bedrijf biedt een moderne, schone werkomgeving, een vriendelijke en informele werksfeer, een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden, interne en externe opleidingsmogelijkheden, 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen.

Dit succesverhaal laat zien hoe 'Uw Stad Werkt' in Gouda effectief bedrijven zoals Veratio verbindt met gekwalificeerde en gedreven medewerkers, die bijdragen aan de productie van hoogwaardige plaatwerkdelen.