UTS van der Lee / Cors de Jongh B.V.

share Delen

Over UTS van der Lee / Cors de Jongh B.V.

Met al je vragen over complexe logistieke en facilitaire projecten op het gebied van (her)huisvesting kun je bij UTS terecht. En die vragen kun je allemaal neerleggen bij ons centrale aanspreekpunt. Dat communiceert wel zo prettig!

Vakbekwaam en betrokken
Met vele tientallen jaren ervaring binnen verschillende branches, mag je van ons verwachten dat we vakbekwaam zijn. Maar we zijn vooral een zeer betrokken samenwerkingspartner. Want ons doel is dat jouw project zorgeloos verloopt. Daarom bedenken we voor elk bedrijf innovatieve en branchegerichte oplossingen. Lokaal of nationaal, door onze landelijke dekking zijn we zeer flexibel. UTS is een landelijke, zeer bekende verhuisorganisatie die al tientallen jaren actief is in complexe verhuisprojecten. Ons uitgebreide dienstenpakket biedt dan ook alles wat nodig is voor een succesvolle verplaatsing.

Specialisaties van UTS
We hebben ons gespecialiseerd in verschillende diensten. Naast projectmanagement bieden wij andere services. Zoals bijvoorbeeld het slim verpakken en transporteren van goederen, onze flexibele opslagconcepten, de montage van meubels en de verhuizing en installatie van je complete ICT. En vergeet ook onze handyman niet voor het verrichten van allerlei klussen in en rondom het pand. Die handyman is ook inzetbaar als huismeester of in te schakelen bij een storing.

Kostenbesparing door integrale aanpak
Je kunt rekenen op onze projectmanagers en -leiders voor een efficiënte en effectieve afhandeling van al jouw huisvestingsvragen. Door een goed geregisseerde ketensamenwerking is een kostenefficiënte verhuislogistiek mogelijk. Onze integrale aanpak kan jou veel tijd en geld besparen.

Maatschappelijk betrokken en duurzaam
Net als jij hecht UTS Nederland veel waarde aan de toekomst van de nieuwe generaties en de omgeving waarin zij leven en werken. Daarom richten wij de pijlers van ons beleid op duurzaam ondernemen en veilig en milieu verantwoord werken. Milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen, CO2-neutrale projecten, participeren in initiatieven om mensen wereldwijd te helpen op de plaatsen waar ze het nodig hebben. Ondernemen is ten slotte veel meer dan alleen winst maken. Kijk voor meer informatie op onze MVO pagina.

Kwaliteit van UTS
Je kunt ervan verzekerd zijn dat wij kwaliteit leveren. We zijn namelijk door meerdere instanties gecertificeerd. Alle UTS vestigingen zijn in het bezit van ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001. De UTS vestigingen zijn ‘Erkende Verhuizer’ en de meesten ook ‘Erkende Project Verhuizer’. Kijk bij Certificeringen waarom wij kwaliteit kunnen garanderen.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan