Succesverhalen
share Delen

2x succes voor New Wave Textiles!

2x succes voor New Wave Textiles met een Inpak Medewerker en Logistieke Medewerkers (Bijbaan/Vakantiewerk)!


New Wave Textiles in Lage Weide heeft recentelijk nieuwe Inpak Medewerkers aangenomen, een essentiële toevoeging aan hun team. Deze medewerkers spelen een cruciale rol in het verpakken en verzenden van goederen, waarbij nauwkeurigheid en kwaliteitsgerichtheid van groot belang zijn. Hun taken omvatten diverse werkzaamheden binnen het warehouse, waardoor zij direct bijdragen aan het efficiënte verloop van de bedrijfsprocessen.

Voor deze positie was New Wave Textiles op zoek naar personen met een proactieve instelling en een hands-on mentaliteit. Goede communicatievaardigheden in zowel Nederlands als Engels waren vereist, evenals een oog voor veiligheid en het vermogen om goed samen te werken. De medewerkers moesten ook in staat zijn om met computers en handscanners om te gaan.

Het bedrijf biedt een inspirerende omgeving en cultuur, waar medewerkers de kans krijgen om zich te ontwikkelen binnen een snelgroeiend bedrijf. De functie omvat een 40-urige werkweek met 25 vakantiedagen, een marktconform salaris en emolumenten, en als leuke extra, een mooie korting op veel kleding. Deze aanwerving toont de inzet van New Wave Textiles om een stimulerende werkplek te creëren, waar medewerkers zich kunnen ontplooien en bijdragen aan het succes van het bedrijf.


New Wave Textiles heeft onlangs nieuwe Logistieke Medewerkers aangenomen voor bijbaan- of vakantiewerk. Deze functie is van groot belang binnen het bedrijf en biedt een afwisselende werkomgeving. De medewerkers zijn betrokken bij diverse logistieke processen zoals het laden en lossen van goederen, het wegzetten en inboeken van goederen, het uitzoeken en opruimen van retouren, en orderpicking.

De ideale kandidaat voor deze functie had een proactieve instelling en een hands-on mentaliteit nodig. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal was vereist, evenals affiniteit met logistiek en een oog voor veiligheid. Nauwkeurigheid, kwaliteitsgerichtheid en het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken waren ook belangrijke eigenschappen.

New Wave Textiles biedt een inspirerende werkomgeving en cultuur in een snelgroeiend bedrijf. De medewerkers ontvangen een marktconform salaris en kunnen profiteren van vakantiedagen en een mooie korting op veel kleding. De functie biedt flexibele werktijden tussen maandag en vrijdag, van 8.00 tot 18.00 uur, met wisselende diensten die in overleg worden vastgelegd. Dit maakt de rol ideaal voor iemand die op zoek is naar een flexibele bijbaan of vakantiewerk.