Succesverhalen
share Delen

Een nieuwe Onderhoudsschilder voor Van Leur Groep Utrecht!

Van Leur Groep Utrecht B.V. heeft met succes een Onderhoudsschilder aangesteld, een belangrijke aanvulling op hun team. In deze rol is de medewerker verantwoordelijk voor het uitvoeren van schilderwerkzaamheden op verschillende projecten, waarmee zij een directe bijdrage leveren aan de uitstraling en het onderhoud van gebouwen.

Voor deze functie was vakmanschap een cruciale vereiste. De ideale kandidaat moest beschikken over een flexibele instelling, zelfstandig kunnen werken, en gemotiveerd zijn. Een VCA-certificaat en een rijbewijs (bij voorkeur B/E) waren ook nodig voor de functie. De nadruk lag op collegialiteit en de bereidheid om inzet te tonen, wat past binnen de waarden van Van Leur Groep.

Van Leur Groep biedt een goede beloning en een aangename werksfeer. Medewerkers profiteren van diversiteit in projecten, wat zorgt voor een uitdagende en afwisselende werkomgeving. Het bedrijf ondersteunt ook doorgroeimogelijkheden en biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder werkkleding en een bedrijfsauto. Dit alles weerspiegelt de toewijding van Van Leur Groep om een stimulerende en ondersteunende werkomgeving te bieden, waarin medewerkers zich zowel professioneel als persoonlijk kunnen ontwikkelen.