Succesverhalen
share Delen

Veerkracht vindt Vliegensvlugge opperman/stratenmaker via Lage Weide werkt!

Veerkracht Asbest, Sloop en Grond-, Weg- en Waterwerk heeft een nieuwe 'Vliegensvlugge opperman / stratenmaker' aangenomen. Deze positie speelt een cruciale rol in het team, waarbij de medewerker nauw samenwerkt met de stratenmakers en essentiƫle ondersteuning biedt bij diverse projecten.

De rol van opperman / stratenmaker vereist een dynamische en fysiek actieve aanpak. De medewerker is verantwoordelijk voor het aanvullen van zand, het bijrijden van stenen, knippen, zagen, aftrillen en in zanden. Door zijn of haar goede voorbereiding kan de stratenmaker het straatwerk efficiƫnt en snel leggen, wat bijdraagt aan een soepel lopend werkproces.

Veerkracht zocht iemand die flexibel en werklustig is, en die het leuk vindt om fysiek bezig te zijn. Een goede teamgeest en de bereidheid om diverse taken op te pakken waren belangrijke eigenschappen. De taken omvatten ook het assisteren bij uitzetten van hoogtes, aanleveren van stenen/tegels & opsluitbanden, vleien, knippen en zagen, en assisteren bij grondwerk/rioolwerkzaamheden.

De functie bij Veerkracht biedt een mooie start voor iemand die graag in een leuk, op elkaar ingespeeld team werkt. Het salaris is marktconform en de werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in Weesp en omstreken. Dit biedt de nieuwe medewerker de kans om zich te ontwikkelen binnen een ervaren en ondersteunend team, terwijl hij of zij bijdraagt aan de realisatie van hoogwaardige projecten.