Succesverhalen
share Delen

Dag1 BV vindt met succes een Administratief Medewerker!

Dag1 BV in Lage Weide heeft een nieuwe Administratief Medewerker aangenomen. Deze functie biedt een afwisselende en zelfstandige werkomgeving binnen een dynamische onderneming. De medewerker zal verantwoordelijk zijn voor verschillende administratieve taken zoals het opvragen van opdrachtbonnen, werkboncontrole en het invoeren van nieuwe klantenovereenkomsten. De functie vereist een MBO werk- en denkniveau in een administratieve richting, klant- en resultaatgerichtheid, communicatieve vaardigheden, inlevings- en aanpassingsvermogen, en goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Bij Dag1 BV kan de medewerker rekenen op een collegiaal team en een salaris tussen de €2.350,- en €2.800,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Daarnaast bieden zij 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding, en flexibele werktijden van 08:00 tot 17:00 uur van maandag tot vrijdag. Het bedrijf organiseert regelmatig leuke uitjes en borrels, wat bijdraagt aan de prettige werksfeer.

Deze benoeming benadrukt Dag1 BV's streven naar een stimulerende werkomgeving waarin werknemers hun professionele vaardigheden kunnen ontwikkelen en floreren.