Succesverhalen
share Delen

Ook KommaGo vindt geschikte kandidaat voor een Customer care medewerker via Lage Weide Werkt!

KommaGo bv in Lage Weide heeft een nieuwe Customer Care medewerker aangeworven, een sleutelrol binnen het bedrijf. Als eerste aanspreekpunt voor klanten speelt deze medewerker een cruciale rol in het waarborgen van een optimale klantbeleving. De taken omvatten het aannemen van bestellingen, informeren over levertijden, en het koppelen van nieuwe klanten aan de juiste specialisten binnen KommaGo. Daarnaast zorgt de medewerker voor efficiënte gespreksafhandeling, orderverwerking en administratieve ondersteuning.

De ideale kandidaat moest goede communicatieve vaardigheden hebben in zowel Nederlands als Engels, een professionele en opgewekte persoonlijkheid, en relevante werkervaring in een soortgelijke rol. Klantvriendelijkheid en het vermogen om initiatief te tonen waren ook belangrijke vereisten.

KommaGo biedt een stimulerende werkomgeving met ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Medewerkers krijgen een marktconform salaris (€2200 - €2400 bruto op basis van 40 uur), een laptop van de zaak, en mogelijkheden om deels vanuit huis te werken. Verder biedt het bedrijf 25 vakantiedagen, kortingen op het hele assortiment, een keuze uit reisvergoedingen, een pensioenregeling, en leuke extra's zoals bedrijfsuitjes, vrijdagmiddagborrels en een gezamenlijke lunch. De aanwezigheid van een gameroom met tafeltennis-, voetbaltafel en gameseat draagt bij aan de ontspannen en collegiale sfeer. 

Deze aanwerving bij KommaGo bv is een uitstekend voorbeeld van een succesvolle match tussen bedrijf en medewerker, en onderstreept de focus van het bedrijf op klanttevredenheid en medewerkerswelzijn.