Succesverhalen
share Delen

Succes voor Utrecht Dental met een Junior Marketing & Communicatie medewerk(st)er!

Utrecht Dental BV heeft een Junior Marketing & Communicatie medewerk(st)er aangenomen, een waardevolle aanwinst voor hun team. Deze functie speelt een cruciale rol in de communicatie rondom de merken van het bedrijf, met een specifieke focus op tand- en dierenartsen. De medewerker is verantwoordelijk voor zowel online- als offline marketingactiviteiten, gericht op het vergroten van de bekendheid van Utrecht Dental en UD-Vet.

De taken van deze medewerker zijn divers en omvatten het bijhouden en verbeteren van websites en webshops, het creƫren van content voor sociale media, het schrijven van teksten voor verschillende doelgroepen, het opzetten en versturen van mailings, en het uitvoeren van B2B en B2C marketingacties. Een belangrijk onderdeel van de rol is ook het opstellen van interne nieuwsbrieven en het maken en bijhouden van planningen voor alle communicatieacties.

Voor deze rol was Utrecht Dental op zoek naar iemand met een (bijna) afgeronde Bachelor opleiding in marketing of communicatie, die bezig is met een Masteropleiding. Ervaring met tekstschrijven, kennis van CMS-systemen zoals WordPress, bekendheid met e-mailmarketing systemen en een affiniteit met social media waren belangrijke vereisten.

Utrecht Dental biedt een veelzijdige functie met flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken. De medewerker krijgt de kans om waardevolle praktijkervaring op te doen en zijn of haar marketing- en communicatievaardigheden te verbeteren, binnen een inspirerende werkomgeving waar eigen initiatieven worden gewaardeerd.