Succesverhalen
share Delen

Een nieuwe Product Manager Safety & Security voor Ascom!

Ascom BV in Lage Weide heeft onlangs een nieuwe Product Manager Safety & Security aangesteld, een belangrijke stap voor het bedrijf in hun streven naar veiligheidsinnovatie en marktleiderschap. De rol van Product Manager is cruciaal voor het beheren en ontwikkelen van het Safety & Security productportfolio, wat directe impact heeft op de veiligheid van klanten in diverse sectoren zoals de gezondheidszorg, industrie, overheid en hospitality.

De Product Manager heeft een veelzijdige en strategische rol. Zij zijn verantwoordelijk voor het up-to-date houden van product roadmaps, het managen van de Product Life Cycle, het adviseren bij contractonderhandelingen, en het waarborgen van de implementatie van nieuwe productlijnen binnen de organisatie. De nadruk ligt op het vertalen van klantbehoeften naar effectieve productoplossingen in samenwerking met fabrikanten en leveranciers.

Voor deze positie was ervaring binnen de Safety & Security branche, met name op het gebied van brandmeldinstallaties en ontruiming, essentieel. Aantoonbare kennis op het gebied van productmanagement en sterke verbale en schriftelijke communicatievaardigheden in zowel Nederlands als Engels waren ook belangrijke vereisten.

Ascom biedt een betrokken en ondersteunende werkomgeving waarin medewerkers worden aangemoedigd om hun carrière te ontwikkelen. Dit wordt bereikt door middel van learning & development programma’s, interne doorgroeimogelijkheden, en een actieve betrokkenheid bij de strategie van het Safety & Security productportfolio. Medewerkers worden gezien als individuen met ambities, en het bedrijf zet zich in om hen te ondersteunen in hun professionele groei en ontwikkeling. 

De benoeming van de nieuwe Product Manager Safety & Security bij Ascom BV is een voorbeeld van een bedrijf dat actief investeert in zijn mensen en producten, met een sterke focus op innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid.