Succesverhalen
share Delen

Een nieuwe administratief logistiek planner voor Fietsenwinkel.nl!

Goed nieuws van Fietsenwinkel.nl 2020 B.V.! Ze hebben hun team versterkt met een nieuwe Administratief logistiek planner. Deze rol is van groot belang voor het bedrijf, omdat de planner verantwoordelijk is voor het opstellen van dagelijkse transportplanningen, zowel voor leveringen aan klanten als aan winkels. Ook het regelen van retourzendingen behoort tot de taken.

Fietsenwinkel.nl zocht iemand die efficiënt werkt, communicatief sterk is, en het overzicht weet te bewaren in elke situatie. De ideale kandidaat moest ook administratief vaardig zijn en snel kunnen navigeren door verschillende systemen. Deze functie vereist multitasking en biedt een gevarieerd takenpakket, waarbij procesoptimalisatie en verantwoordelijkheid centraal staan.

De nieuwe medewerker kan een uitdagende baan verwachten in een groeiende organisatie. Fietsenwinkel.nl biedt een salaris tussen €2.038 - €2.397 bruto per maand (voor 40 uur), afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede personeelskorting op E-bikes, een laptop van de zaak, een informele werksfeer met een gezellig team, en voldoende ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bovendien bieden ze een reiskostenvergoeding, pensioenregeling, en andere voordelen zoals een collectieve zorgverzekering en ongevallenverzekering.

Deze nieuwe aanstelling bij Fietsenwinkel.nl 2020 B.V. is een prachtig voorbeeld van een succesvolle invulling van een cruciale rol binnen een dynamische organisatie. Met hun focus op zowel de persoonlijke als professionele groei van hun werknemers, creëert Fietsenwinkel.nl een stimulerende werkomgeving waarin de nieuwe Administratief logistiek planner ongetwijfeld zal floreren.