Succesverhalen
share Delen

Assist Verzuim vindt een Praktijkondersteuner Bedrijfsarts via Lage Weide Werkt!

Geweldig nieuws vanuit Assist Verzuim in Lage Weide! Ze hebben een nieuwe Praktijkondersteuner Bedrijfsarts aangenomen. In deze belangrijke rol is de medewerker het eerste aanspreekpunt voor medewerkers van klanten die zich ziek melden. De taken omvatten het opvolgen van ziekmeldingen, inschatten van de situatie, en het voeren van verzuimgesprekken onder taakdelegatie van de bedrijfsarts. Het doel is het voorkomen van uitval en ziekteverzuim.

De ideale kandidaat moest een groot empathisch vermogen hebben, in staat zijn om zakelijk te handelen indien nodig, en over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden beschikken. Vereist was ook een HBO-opleiding in een relevante richting, ervaring met het houden van spreekuren, en kennis van de Wet Verbetering Poortwachter.

Assist Verzuim biedt een ondersteunende werkomgeving met aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Medewerkers kunnen gebruik maken van de Veldsink Academy, en er wordt geïnvesteerd in een langdurige samenwerking. Naast het salaris zijn er andere voordelen, zoals een goed pensioen, 29 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, mogelijkheid tot thuiswerken met een thuiswerkvergoeding, en voordelige sportabonnementen.

De nieuwe Praktijkondersteuner Bedrijfsarts zal zeker een waardevolle bijdrage leveren aan het dynamische en kwaliteitsbewuste team van Assist Verzuim, waarbij de focus ligt op het welzijn en de duurzame inzetbaarheid van werknemers. Dit is een uitstekend voorbeeld van een succesvolle match tussen werkgever en werknemer, waarbij beide partijen profiteren van de samenwerking.