Succesverhalen
share Delen

Bidfood vindt met succes een bijrijder/chauffeur B rijbewijs!

Groot nieuws van Bidfood B.V.! Ze hebben succesvol een nieuwe Bijrijder/Chauffeur B rijbewijs aangesteld. Deze functie is essentieel voor de organisatie, aangezien de bijrijder/chauffeur verantwoordelijk is voor het bevoorraden van klanten, waarbij het inladen van goederen en het controleren van de route tot de dagelijkse taken behoren.

Bidfood was op zoek naar een echte aanpakker, iemand die fysiek sterk is en bereid om te sjouwen. Het bezit van een rijbewijs B was essentieel, maar kandidaten met grote motivatie om hun rijbewijs C en code 95 te behalen waren ook welkom om te solliciteren. Deze rol vraagt om iemand die klantgericht is en bereid om twee keer per maand op zaterdag te werken.

De nieuwe bijrijder/chauffeur kan rekenen op een salaris van €12,95 tot €14,10 per uur, met vakantiegeld. Daarnaast biedt Bidfood de beste vrachtauto's, routes, en regio's. Er zijn ook leuke extra's, zoals het kunnen kopen van eten en drinken uit het Bidfood assortiment tegen voordelige prijzen, goedkope sportmogelijkheden bij de sportschool, gratis lunch op kantoor, en 25 vakantiedagen per jaar.

De medewerker krijgt ook de kans om zich te ontwikkelen, met doorgroeimogelijkheden van bijrijder naar chauffeur met een C rijbewijs of zelfs naar een leidinggevende functie. De werkomgeving bij Bidfood is gezellig en dynamisch, met maandelijkse padelsessies met collega's, vrijdagmiddagborrels en een top sfeer op de werkvloer.

De aanstelling van de nieuwe Bijrijder/Chauffeur B rijbewijs bij Bidfood B.V. is een uitstekend voorbeeld van een geslaagde zoektocht naar het juiste talent, en benadrukt de toewijding van het bedrijf aan de ontwikkeling en het welzijn van zijn medewerkers.