Succesverhalen
share Delen

Succes voor Stamhuis Retail Services met een uitvoerder/meewerkend voorman retailverbouwingen!

Het team van Stamhuis Retail Services BV in Lage Weide heeft onlangs een nieuwe Uitvoerder / Meewerkend Voorman voor retailverbouwingen aangenomen. Deze rol is bijzonder waardevol binnen de organisatie, waarbij de medewerker verschillende verbouwingsprojecten in de retailsector plant, organiseert en co├Ârdineert. Deze functie vereist niet alleen het bewaken van de voortgang en het oplossen van problemen, maar ook het actief meewerken aan de verbouwingswerkzaamheden.

De ideale kandidaat moest over een MBO werk- en denkniveau beschikken, bij voorkeur in een technische (bouw)richting, en ervaring hebben met leidinggeven binnen de retail- of bouwsector. Technisch inzicht, organisatorische vaardigheden en communicatieve sterkte waren essentieel, evenals flexibiliteit, proactiviteit en stressbestendigheid.

Stamhuis Retail Services biedt goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto, laptop, telefoon, 25 vakantiedagen en 5 roostervrije dagen bij een fulltime dienstverband. Er is ook ruimte voor flexibiliteit, en het bedrijf organiseert gezellige kwartaalbijeenkomsten en heeft een actieve personeelsvereniging. Dit alles is onderdeel van hun inzet om in duurzame samenwerkingen te investeren, niet alleen met klanten, maar vooral met hun medewerkers.

De nieuwe Uitvoerder / Meewerkend Voorman zal ongetwijfeld een cruciale bijdrage leveren aan het succes van de retailverbouwingsprojecten en de verdere groei van Stamhuis Retail Services BV. Het is een prachtig voorbeeld van hoe de juiste persoon op de juiste plaats een positieve impact kan hebben op zowel het bedrijf als de klanten.