Succesverhalen
share Delen

Ook Stam Utrecht vindt geschikte kandidaat voor een verkoopleider m/v via Lage Weide Werkt!

Stam Utrecht heeft een nieuwe Verkoopleider m/v aangenomen, wat een geweldige aanvulling is op hun team. Deze leidinggevende functie is van cruciaal belang voor het bedrijf, dat bekendstaat om zijn klantgerichte aanpak en hoogwaardige service. Stam Utrecht is een familiebedrijf met een passie voor klanttevredenheid en een sterke focus op de verkoop van auto's en het bieden van uitstekende klantenservice.

De verkoopleider moest beschikken over uitstekende leidinggevende capaciteiten, ruime verkoopervaring, goede contactuele eigenschappen, uitstekende verkoopvaardigheden en commercieel inzicht. Een hoge inzet en verantwoordelijkheidsgevoel waren ook vereist, evenals een klantvriendelijke instelling.

Stam Utrecht biedt een marktconform salaris, een auto van de zaak, 24 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een prettige werksfeer passend bij een familiebedrijf, en uitgebreide (administratieve) ondersteuning. Er zijn ook doorgroeimogelijkheden en mogelijkheden voor opleidingen en cursussen.

Deze aanstelling bij Stam Utrecht is een uitstekend voorbeeld van een succesvolle match, waarbij de nieuwe verkoopleider een belangrijke rol zal spelen in het voortzetten van de traditie van het bedrijf in het bieden van uitzonderlijke klantenservice en de groei van de organisatie.