Succesverhalen
share Delen

fonQ vindt een product content specialist E-commerce via Lage Weide Werkt!

fonQ in Lage Weide heeft een Product Content Specialist E-commerce aangenomen. Deze functie, variƫrend van 0 tot 40 uur per week, is uitstekend geschikt voor iemand met een passie voor e-commerce en een vlotte schrijfstijl.

De Product Content Specialist E-commerce zal zich richten op het schrijven en optimaliseren van productteksten, gericht op SEO. De taak omvat het grondig lezen van productinformatie om de belangrijkste specificaties te begrijpen en deze te vertalen naar aantrekkelijke en informatieve teksten voor klanten. Ook zal de specialist zich bezighouden met het selecteren van beeld- en videomateriaal bij producten en het onderhouden van categorie- en merkpagina's. Een ander belangrijk aspect van de rol is het optimaliseren van filtering op basis van klantgedrag en het verminderen van het aantal retouren door duidelijke en accurate productbeschrijvingen.

fonQ zoekt iemand met MBO 4 of HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in communicatie of marketing, met uitstekende taalvaardigheid en goede computervaardigheden, waaronder Excel. Kennis van Google Analytics is een pre.

fonQ biedt een marktconform salaris met 8% vakantiegeld, de mogelijkheid tot hybride werken, 25 vakantiedagen op basis van een fulltime contract, dagelijks verzorgde lunch, 20% korting op het Home & Living assortiment, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, een pensioenregeling, korting op ziektekostenverzekering, en leuke bedrijfsevenementen.

Dit succesverhaal laat zien hoe 'Uw Stad Werkt' in Lage Weide bedrijven zoals fonQ effectief verbindt met getalenteerde en gepassioneerde e-commerce professionals, die bijdragen aan de groei en het succes van het bedrijf.