Succesverhalen
share Delen

Lage Weide Werkt weer succesvol voor Bidfood, een orderpicker aangenomen!

Bidfood B.V. in Lage Weide heeft een nieuwe Orderpicker aangenomen voor hun team. Deze functie biedt een uitdagende en actieve werkomgeving met een werkweek van 36 uur en is perfect voor iemand die energiek en betrouwbaar is.

De Orderpicker zal verantwoordelijk zijn voor het verzamelen van producten aan de hand van binnenkomende orders. Het werk omvat het werken in ploegendiensten met leuke toeslagen en het gebruik van de beste machines en materialen. Een flexibele instelling is vereist, aangezien de werkzaamheden plaatsvinden in verschillende temperatuurzones, waaronder koel- en vriesruimtes.

Bidfood B.V. zoekt een enthousiaste en gemotiveerde medewerker die fysiek in goede conditie is en het werk graag gebruikt om in vorm te blijven. De Orderpicker verdient een salaris van €12,95 - €13,50 per uur, aangevuld met vakantiegeld en toeslagen voor werken in de koeling en vriezer. 

Daarnaast biedt Bidfood leuke extra's zoals korting op producten uit hun assortiment en goedkope sportmogelijkheden. Voor elke functie zijn er meer dan 100 online trainingen beschikbaar en lessen Nederlands voor wie dat nodig heeft.

Dit succesverhaal laat zien hoe 'Uw Stad Werkt' in Lage Weide bedrijven zoals Bidfood B.V. effectief verbindt met gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers, die bijdragen aan de efficiëntie en het succes van het bedrijf.