Stagiair(e)/ Traineeship Arbeids en Organisatie psycholoog

Lagerweij Consultancy

Lagerweij Consultancy is op zoek naar een Stagiair(e)/ Traineeship Arbeids en Organisatie psycholoog

  • schedule 32 - 36 u
  • school HBO/WO

Wat ga je doen?

Ben jij een enthousiaste, zelfstandige en initiatiefrijke young professional en straal jij het Mens Effect uit? Als stagiair(e) bij Lagerweij heb je de mogelijkheid om je bezig te houden met een breed scala van werkzaamheden en taken. Je leert meer over het werken in een commercieel psychologisch adviesbureau en hoe dit aan de achterkant wordt georganiseerd. Bovendien is er de mogelijkheid om mee te lopen met assessments, trainingen of coaching. De invulling van de stage kan variëren afhankelijk van de lopende projecten die er zijn.

Wat vragen wij?

Bij Lagerweij hechten we waarde aan diversiteit om zo het Mens Effect nog beter te kunnen uitdragen. Voor ons is het belangrijk dat:

  • Je bezig bent met het einde van je opleiding / begin van je loopbaan als een WO masterstudent (A&O psychologie of verwante studierichting) of met je afsluitende bachelor opdracht bezig bent. Ben je met een andere studie bezig, maar zie je wel connecties met Lagerweij, wij zijn benieuwd naar jou!
  • Je affiniteit hebt met assessments, trainingen, coaching en organisatieadvies en communicatief sterk, samenwerkingsgericht en leergierig bent. Daarbij pas je goed binnen een informele bedrijfscultuur waar een proactieve houding een ‘must’ is.
  • Je het liefst minimaal 5 a 6 maanden beschikbaar bent (32 à 36 uur in de week) en vloeiend Nederlands spreekt,

Wat bieden wij?

Werken volgens de Positieve Psychologie met een passende stagevergoeding inclusief verlofdagen, hybride werken en een grote vrijheid om de werkzaamheden naar je hand te zetten waarbij je de baas bent over je eigen agenda en uren. Een persoonlijke onboarding en begeleiding tijdens je stage in een zelf organiserend team met de mooiste klanten, laten je optimaal presteren in een informele cultuur.