Nieuws
share Delen

Stagemodule: voor een actueel overzicht van stages en leerbanen

Uw Stad Werkt begon een aantal jaar geleden als platform om alle lokale bedrijven en alle lokale betaalde banen in kaart te brengen. Voor verschillende platformen hebben we inmiddels ook een stagemodule ontwikkeld, zodat ook de actuele stageplekken in de stad inzichtelijk zijn. In 2020 zijn onder meer de platformen Leidsche Rijn Werkt en Gouda Werkt hiermee uitgebreid.

Om de module onder de aandacht te brengen bij scholieren, heeft Uw Stad Werkt verschillende scholen in de regio bezocht en flyers uitgedeeld. Daarnaast worden ook online campagnes opgezet om de module verder onder de aandacht te brengen.

Uw Stad Werkt onderscheidt zich met de stagemodule van andere plekken waar scholieren en stagebegeleiders een plek kunnen vinden. Net als bij de betaalde banen, brengt Uw Stad Werkt namelijk alleen de stages in kaart die actueel zijn. Studenten mogen er vanuit gaan dat de stages en leerbanen die op Gouda Werkt vermeld staan, ook daadwerkelijk nog beschikbaar zijn.

Meer stageplekken en leerbanen gezocht!
Bent u actief in een van de genoemde steden en heeft u een stageplek of leerbaan in de aanbieding? Neem dan contact op met de desbetreffende afdeling.  

Contact opnemen met Gouda Werkt? [email protected]
Contact opnemen met Leidsche Rijn Werkt? [email protected]

Of bel ons op 085-0604041