All-Round Communications

share Delen

Over All-Round Communications

All-Round Communications is een full-service bureau voor Public Relations en marketing communicatie. Gespecialiseerd in de tuinbouwsector en op het gebied van de openbare ruimte.

All-Round Communications stelt prijs op een hechte relatie met de opdrachtgever (voor enkele opdrachtgevers wordt al meer dan 25 jaar gewerkt), of het nu gaat om een vaste verbintenis of om een ad-hoc opdracht. Uit nauwe betrokkenheid, waarbij wij een kritische noot niet schuwen, wordt immers het beste werk geboren.

Wij luisteren naar de probleemstelling en de gedachten en wensen van de opdrachtgever, om deze vervolgens te vertalen in heldere, praktische adviezen en dito uitvoering. Nuchterheid en enthousiasme zijn kenmerkend voor onze werkwijze. En verder: heldere afspraken; duidelijkheid over de te verwachten kosten en facturering op basis van gemaakte uren en directe kosten.

All-Round Communications heeft in haar werk voor organisaties en bedrijven veel ervaring in de tuinbouwsector opgebouwd. En kan op basis van ons netwerk zowel nationaal als internationaal effectief voor u werken.

 
 

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan