Hotel & Restaurant De Arendshoeve

share Delen

Over Hotel & Restaurant De Arendshoeve

Over Hotel & Restaurant De Arendshoeve
Smaakvol genieten in de polder. Daar staat viersterrenhotel De Arendshoeve voor. We bieden een veelzijdige locatie met internationale allure voor luxe dineren, ontspannen overnachten en comfortabel vergaderen. Daarnaast is De Arendshoeve een prachtige locatie om te vieren. Zo hebben de afgelopen jaren al vele stellen elkaar het ja-woord gegeven onder ons prieel.

De Arendshoeve vindt u middenin de landelijke Krimpenerwaard. Op beperkte reisafstand van Utrecht en Rotterdam geniet u van de ongekende rust en ruimte van het Oerhollandse polderlandschap. Met ons viersterrenhotel leggen we u van top tot teen in de watten zodat u in één of meerdere dagen geheel op adem kunt komen.

Eten, overnachten en vergaderen voor zakelijke en particuliere gasten
In de schaduw van de historische molen Den Arend bieden we comfort voor de particuliere en zakelijke bezoeker, uit binnen- en buitenland. Schuif aan in onze gezellige, Frans getinte brasserie en restaurant. Trek u terug in onze moderne vergaderzalen. Ontspan in ons intieme wellnesscenter. Wordt als herboren wakker in onze ruime kamers. Kortom, geniet in dit viersterrenhotel van ouderwets goede service tegen ouderwets lage prijzen.

 

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan