Succesverhalen
share Delen

Succes voor Koolwijk met een administratief logistiek medewerker!

Koolwijk in Schoonhoven heeft een nieuwe Administratief Logistiek Medewerker aangenomen. Deze functie, met een werkweek van 32 tot 40 uur, is ideaal voor iemand met ervaring in de logistiek en een passie voor administratieve taken.

De nieuwe medewerker zal fungeren als de schakel tussen de klant en de medewerkers in de loods. De verantwoordelijkheden omvatten het zorgen dat de klant ontzorgd wordt en dat de collega’s in de loods over de juiste informatie en documenten beschikken.

Koolwijk zoekt iemand die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft, stressbestendig en flexibel is, en over probleemoplossend vermogen beschikt. De ideale kandidaat heeft een afgeronde logistieke opleiding en/of ervaring, een klantvriendelijke instelling, en goede kennis van Microsoft Office. Beheersing van de Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal is een pre.

Het bedrijf biedt een zelfstandige en afwisselende functie binnen een klein team in een familiebedrijf, met een bruto salaris van € 2.424,88 – € 2.860,85 per maand.

Dit succesverhaal illustreert hoe 'Uw Stad Werkt' in Schoonhoven bedrijven zoals Koolwijk verbindt met gekwalificeerde en enthousiaste professionals, die een belangrijke bijdrage leveren aan de logistieke en administratieve processen van het bedrijf.