Nieuws
share Delen

Welkom op Schoonhoven Werkt!

Het platform Schoonhoven Werkt is live! Hier kunt u terecht voor alle vacatures in Schoonhoven en omgeving. Al meer dan 100 bedrijven zijn al aan het platform toegevoegd. Als werkzoekende vindt u nu al tientallen vacatures op het platform.

Waarom Schoonhoven Werkt?
Het platform www.schoonhovenwerkt.nl is ontstaan uit frustratie van lokale werkzoekenden en werkgevers die elkaar niet konden vinden. Schoonhoven Werkt biedt de oplossing. Hier vindt u alle lokale vacatures in Schoonhoven en omgeving. Want waarom dagelijks in de file staan als er eenzelfde functie in de buurt is?

De werking van het platform
Het platform Schoonhoven Werkt, een initiatief van BLR-Bimon, Kiremko en Van den Pol Elektrotechniek, dat wordt gesteund door de Rabobank, biedt u de mogelijkheid om het huidige aanbod aan vacatures bij lokale bedrijven in één oogopslag te kunnen bekijken. Bovendien kunt u via het platform direct solliciteren bij bedrijven op openstaande functies.

U kunt heel eenvoudig geschikte vacatures vinden door de mogelijkheid om te filteren op dienstverband, het aantal uur en vakgebied.

Neem gerust een kijkje op het platform! Vragen of opmerkingen? Mail ons op [email protected].