Nieuws
share Delen

Schoonhoven Werkt: het gratis bedrijven- en vacatureplatform van Schoonhoven en omgeving

Het lokale vacatureplatform Schoonhoven Werkt is officieel gelanceerd voor alle inwoners en bedrijven van Schoonhoven en omliggende plaatsen. Dat betekent dat de inwoners van Schoonhoven nu één plek hebben, waarop men de lokale bedrijven, winkeliers en actuele vacatures kan vinden.

Waarom Schoonhoven Werkt?
Het platform www.schoonhovenwerkt.nl is ontstaan uit frustratie van lokale werkzoekenden en werkgevers die elkaar niet konden vinden. Een plaatselijk vacatureplatform, dat reeds succesvol is in omliggende gebieden, biedt de oplossing. Het platform informeert de inwoners over alle lokale vacatures in Schoonhoven en omgeving; want waarom dagelijks in de file staan als er eenzelfde functie in de buurt is?

Gratis voor alle bedrijven in Schoonhoven en omgeving
Het platform is gratis voor alle bedrijven en winkeliers in Schoonhoven en omgeving. Schoonhoven Werkt wordt mogelijk gemaakt door de lokale Rabobank en ondernemers uit het nabijgelegen Montfoort. Daar boekt het platform, sinds de start in 2016, succes op succes. De initiatiefnemers vinden dan ook dat een stad als Schoonhoven een dergelijk platform verdient. Schoonhoven Werkt brengt werkzoekenden en ondernemers in Schoonhoven en omgeving samen en draagt zo bij aan het verminderen van woon-werkverkeer, het stimuleren van duurzaamheid, en het bevorderen van de sociale cohesie en participatie van inwoners met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarbij is het tevens mogelijk om vacatures uit de naburige gemeente Montfoort in te zien.

Eenvoudige zoekmogelijkheid
De kracht van het platform zit ‘m in de eenvoud. Werkzoekenden kunnen heel eenvoudig geschikte vacatures vinden door de mogelijkheid om te filteren op dienstverband, het aantal uur en vakgebied. Bovendien worden succesverhalen gedeeld op het platform, en krijgen bedrijven de kans hun nieuwtjes op het platform te presenteren. Zo wordt Schoonhoven Werkt niet alleen een vacatureplatform, maar ook dé trots van de lokale bedrijven.

Voordelen van de vacaturewebsite
Dankzij Schoonhoven Werkt hoeven werkzoekenden in Schoonhoven niet langer meer te zoeken op diverse vacaturewebsites. Als zij in de buurt aan de slag willen is Schoonhoven Werkt dé plek om een goed overzicht te krijgen van de beschikbare vacatures.