Nieuws
share Delen

Schoonhoven Werkt verwelkomt Hieselaar als Vriend van de Stad

Op de foto: Frank Peltenburg (Algemeen Directeur), Koos Schep (Technisch Directeur) en Edward van Hulst (Productiemanager) nemen het certificaat in ontvangst.

Hieselaar Nederland heeft zich aangesloten bij Schoonhoven Werkt als Vriend van de Stad. Samen met Hieselaar zal Schoonhoven Werkt op zoek gaan naar geschikt lokaal personeel. Om de samenwerking te vieren, heeft Schoonhoven Werkt een certificaat overhandigd aan Frank Peltenburg (algemeen directeur), Koos Schep (technisch directeur) en Edward van Hulst (productiemanager).

Hieselaar is een gerenommeerd metaalbewerkingsbedrijf met ruim veertig jaar ervaring in metaalbewerking. Hieselaar heeft alle technieken onder één dak, en is daarmee echt een totaalleverancier van metaalproducten. Net als veel andere bedrijven heeft Hieselaar plek voor extra technisch personeel.

Hieselaar-binnen-bewerkt.jpg

Koos Schep (Technisch Directeur), Frank Peltenburg (Algemeen Directeur) en Edward van Hulst (Productiemanager) nemen het certificaat in ontvangst.

"Hieselaar is echt een begrip in Schoonhoven en zowel binnen als buiten het werk om kennen mensen elkaar. Nieuwe medewerkers die binding hebben met de regio Krimpenerwaard hebben dan ook de voorkeur. En Hieselaar kan jongeren en zij-instromers een mooie loopbaan binnen de metaalsector bieden. We hebben genoeg voorbeelden waar medewerkers zich hebben ontwikkeld en opgewerkt van productiemedewerker tot aan Engineer en zelfs Manager”, aldus HR-adviseur Jytte Verwaal over de deelname van Hieselaar aan Schoonhoven Werkt.

Binnenkort zal Schoonhoven Werkt langsgaan bij Hieselaar voor het opnemen van een podcast, om nog meer te weten te komen over het bedrijf en om te achterhalen hoe het is om voor Hieselaar te werken. Daarnaast zullen de vacatures van Hieselaar regelmatig extra onder de aandacht worden gebracht via de kanalen van Schoonhoven Werkt. Houd onze kanalen dus goed in de gaten!

Benieuwd naar de vacatures bij Hieselaar? Klik dan hier!