Lage Weide Werkt

Het was in februari 2021 dat Uw Stad Werkt in contact kwam met Parkmanagement Lage Weide over het opzetten van Lage Weide Werkt. Een kleine twee maanden later stond het platform al live. Een mooi voorbeeld van hoe Uw Stad Werkt in korte tijd een lokaal vacatureplatform kan realiseren.

Ga naar Lage Weide Werkt

800+

bedrijven gevestigd op het bedrijventerrein

100+

bedrijven aangemeld bij aanvang

100+

actuele vacatures bij lancering

Over Lage Weide Werkt

Parkmanagement Lage Weide had de wens om een eigen vacatureplatform te starten als onderdeel van de Van Werk Naar Werk-pilot. Het voorbeeld van de goed lopende Uw Stad Werkt-platformen in de nabije omgeving wekte de interesse bij Parkmanagement Lage Weide om dit platform samen met ons op te zetten. Tijdens het eerste gesprek werd snel duidelijk dat beide partijen een duidelijke overeenkomst hadden: snel schakelen en knopen doorhakken werd door beide partijen als zeer prettig ervaren. Dit resulteerde in de snelste lancering van een Uw Stad Werkt-platform tot nu toe: sinds 1 april 2021 worden de bedrijven op bedrijventerrein Lage Weide en hun actuele vacatures getoond op www.lageweidewerkt.nl.

Bevorderen van werkgelegenheid en maatschappelijke doelen

Lage Weide Werkt helpt omwonenden eenvoudig inzichtelijk te krijgen welke bedrijven er gevestigd zijn op het bedrijventerrein en welke actuele vacatures er open staan. Het platform heeft als doel om lokale werkgevers en werknemers met elkaar te koppelen. Door een lokale match te maken draagt het platform bij aan de realisatie van maatschappelijke doelen als reductie van woon-werkverkeer, versterken van sociale cohesie en het bevorderen van de lokale economie.

format_quote

“Met de lancering van deze website dragen we met veel plezier bij aan het bevorderen van werkgelegenheid op ons bedrijventerrein.”
 

Mariëlle Wieman – directeur bestuurder Parkmanagement Lage Weide

Toekomstige samenwerking

Dankzij de prettige, efficiënte samenwerking met Parkmanagement Lage Weide hebben we binnen twee maanden een lokaal vacatureplatform kunnen lanceren, waarop al meer dan 100 bedrijven en 100 actuele vacatures in kaart zijn gebracht. Parkmanagement Lage Weide en Uw Stad Werkt zullen ook in de toekomst de samenwerking blijven zoeken. Zo zullen we blijven meedenken over nieuwe ideeën en ontwikkelingen met betrekking tot werkgelegenheid op het bedrijventerrein.

Initiatiefnemers & Partners