HalloXL

share Delen

Over HalloXL

Wij zijn Kees de Wit en Danny van Dam. Samen met ons team zijn we iedere dag vol passie bezig met de mooiste interieurs voor onze klanten. Als bevlogen interieurspecialisten en met meer dan 30 jaar ervaring in de interieurbranche kunnen we met een gerust hart zeggen dat je als klant bij ons verzekerd bent van een deskundig advies.

Wij weten maar al te goed dat een interieur helemaal bij jou moet passen, daarom zijn we dan ook gespecialiseerd in het topmerk UrbanSofa. Het merk heeft zoveel mogelijkheden, ongekend veel opstellingen en honderden stoffen en kleuren dat we altijd de meubels kunnen leveren die uniek voor jou speciaal zijn gemaakt. En dat voor een superscherpe prijs, vaak 50% voordeliger dan elders!

Onze gezellige grote woonwinkel in Waddinxveen ben je van harte welkom om jouw unieke bank, stoel, fauteuil of eettafel uit te komen zoeken. Kom zitten, voelen en beleven onder het genot van een kopje koffie. En voor je het weet wordt ook jouw prachtige nieuwe meubel speciaal voor jou gemaakt in de ateliers van UrbanSofa.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan