Het Teak Magazijn

share Delen

Over Het Teak Magazijn

Waar wij voor staan is hoge kwaliteit, lage lasten voor ons, en dus lage prijzen voor u.

We vierden in maart 2022 onze vijftiende verjaardag. Het blijkt dus dat wij bestaansrecht hebben en een betrouwbare partij zijn. Toch zijn we niet te groot gegroeid en dus flexibel en klantgericht gebleven.

Sinds 2015 zijn wij verhuisd naar de Kanaaldijk 32a in Waddinxveen en verkopen wij allerlei soorten teak-meubelen, India-meubelen, tuinmeubelen, bankstellen en accessoires aan particulieren vanuit onze gezellige showroom of webshop.

Bij ons krijgt u altijd scherpe prijzen!

Op onze goed bereikbare locatie hebben we lage huisvestingkosten, zodat we onze producten scherp kunnen prijzen. Vaak tot 30% goedkoper dan elders. Het is er gezellig en je kunt er gemakkelijk parkeren. Bovendien is alles mogelijk: direct meenemen, laten bezorgen en mocht het meubelstuk die je wilt hebben er niet bij zitten, kunnen we deze naar je wens ontwerpen en laten maken in Indonesië zonder meerprijs.

Het Teakmagazijn en duurzaamheid

Houten meubelen hebben een warme uitstraling en zijn heel makkelijk in het gebruik. Een kras of een vlek schuur je er gemakkelijk weer uit. De bomen die voor de meubels gebruikt worden komen alleen van plantages die onder toezicht staan van de regeringen in Azië of het hout is hergebruikt. “Voor elke gekapte boom worden er drie stekken geplant.”

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan