Over MGTS

Ingenieursbureau MGts levert u expertise op het gebied van mechanica voor zeer diverse toepassingen. Dat combineren wij met een royale ervaring. Met deze diensten helpen wij zowel grote bedrijven als ook het midden- en kleinbedrijf. De nadruk bij de onze activiteiten ligt op computational mechanics. Deze analyses zijn vrijwel zonder uitzondering gebaseerd op de eindige elementen methode (FEM).

Traditioneel kunt u met eindige elementen analyses uw productontwikkeling verbeteren en versnellen. Maar wij voeren ook productiesimulaties uit. Daarmee kunt u al in een vroeg stadium van de productontwikkeling bepalen of het product maakbaar is met de voorgenomen methode. Ook belangrijk is dat u weet wat het effect van een bepaalde productiemethode op het functioneren van het product is. Denkt u bijvoorbeeld aan een wanddikteverdeling na dieptrekken van een product.

Onze klanten schatten onze kennis en ervaring op waarde en hebben ons gevraagd FEM cursussen te ontwikkelen. Die hebben we al diverse keren gegeven, waardoor onze klanten nu ook zelf effectiever met FEM werken.

Bij onze klanten met een eigen engineering afdeling hebben wij ook diverse repeterende taken geautomatiseerd, waardoor zij nu efficiënter werken.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan