Juweliershuys van Veen Simons

share Delen

Over Juweliershuys van Veen Simons

Wij zijn Jalisa van Veen en Dennis Simons, eigenaren van Juweliershuys Van Veen Simons in het hartje van Waddinxveen nabij Gouda aan de zuidwest-kant van het groene hart van Nederland. Als enthousiast echtpaar werken we allebei al jaren in het juweliersvak en houden we van mooie sieraden, stijlvolle horloges en sierlijke edelstenen en diamanten. Maar bovenal houden we van mensen en maken we hen graag blij!

In maart 2021 openden we onze gloednieuwe juwelierszaak in het hart van Waddinxveen. Daarmee kwam onze grote droom uit: een eigen bedrijf. We vinden het geweldig om met passie en vol overgave de inwoners van Waddinxveen en omstreken van dienst te mogen zijn. De winkel is van ons, maar net zo goed van u, onze klanten. We willen er voor u zijn en met trots tonen we u graag onze uitgebreide en unieke collectie sieraden, horloges, ringen en meer…. Voor elke gelegenheid hebben we een passend juweel van een sieraad. Of we maken een sieraad op maat, naar uw, ons of gezamenlijk ontwerp.

We komen uit de omgeving en weten daarom hoe belangrijk persoonlijke aandacht en service zijn. We vernieuwen doorlopend onze collectie met de seizoenen mee. Elk bezoek is daarom een verrassing. We doen wat we beloven, daarin zijn we traditioneel.

U bent van harte welkom in onze prachtig en stijlvol ingerichte winkel in het centrum van Waddinxveen. Op afspraak of spontaan.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan