Zeeman Waddinxveen

share Delen

Over Zeeman Waddinxveen

Bij Zeeman houden we van eenvoudig. Maar de wereld van vandaag is helemaal niet zo eenvoudig. Spullen worden te snel afgedankt. En dat geldt soms ook voor mensen. Wij vinden dat iedereen altijd en overal moet kunnen bouwen op een leefbaar bestaan.

Bij Zeeman willen we een forse beweging maken, door een nog grotere bijdrage te gaan leveren. Maar ja, de hele wereld een stuk beter maken is wel een grote opgave voor een eenvoudige textiel-winkel als Zeeman. Liever kijken we dus naar de wereld dicht om ons heen. Daar kunnen we iets be-tekenen. Voor onze klanten. Voor de mensen die bij en met ons werken. En voor de directe omgeving waarin onze Zeeman winkels staan.

We zijn de kampioen in basics en zijn met meer dan 1.300 winkels in heel Europa dus altijd wel er-gens in de buurt te vinden. We zijn er voor mensen die minder te besteden hebben, maar ook voor mensen die er bewust voor kiezen om niet te veel te betalen. Dat kan, omdat we zuinig zijn. Alles eenvoudig houden. Met tijdloze basics voor iedereen. En dat zie je weer terug in onze lage prijzen.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan