Vuurzon Houtkachels

share Delen

Over Vuurzon Houtkachels

VuurZon is de betrouwbare handen van Eefje en Theo Sonneveld. Hun passie voor kachels werd geboren toen ze zelf op zoek waren naar een houtkachel die ze op hun cv-installatie konden aansluiten. Er bleek zo weinig over bekend in Nederland dat Theo zelf de theorie en techniek indook. Hij bouwde zo snel expertise op dat het ook bij de kachelfabrikanten zelf opviel. VuurZon was geboren.

Eerst vanuit hun huis waar in 2012 de Oranier Polar 10 CV-houtkachel met 600 liter buffervat door Theo werd geinstalleerd. Hiermee werd het complete huis in Zoetermeer verwarmd. In 2013 werd er gestart in een bedrijfspand aan de Oranjestraat in Moerkapelle. Na 6 jaar was daar geen plaats meer voor alle kachels en accessoires het werd te krap.

Sinds 2019 zijn zij de trotse bezitters van een ruime showroom aan de Bredeweg in Waddinxveen waar ze zo’n 50 kachels hebben staan. Houtkachels, CV-houtkachel, Pelletkachels, CV-Pelletkachel, Pelletketel en Buffervat en een deel daarvan brandend. Ook hebben ze in Waddinxveen een groot magazijn waarvandaan de accessoires worden verzonden en waar altijd een voorraad materiaal beschikbaar is voor het aansluiten van de hout-of pelletkachels.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan