De Rooij Las- en Constructie B.V.

share Delen

Over De Rooij Las- en Constructie B.V.

De Rooy Las-en Constructiewerk is al ruim 30 jaar bezig met het creëren van technische oplossingen.

In 1988 is Johan de Rooy begonnen als een eenmanszaak in de landbouwmechanisatie. Inmiddels is het bedrijf gestaagd gegroeid naar een besloten vennootschap in de agrarische sector met nu negen man in dienst; ieder een vakman op zijn gebied.

Onze werkzaamheden zijn zo divers dat ze moeilijk onder één noemer te vangen zijn: van de complete staalconstructie van een productielijn voor zaden inclusief roestvrijstalen bunkers, tot reparatie van tractoren, en complete krooshekreinigers voor poldergemalen.

Als we het nog niet hebben gebouwd gaan we de uitdaging aan met ons enthousiaste team. Korte lijnen, snelle levertijden en flexibele medewerkers kenmerken ons bedrijf.

Met ons machinepark kunnen we veel werkzaamheden aan; boren, knippen, kanten, snijden, buigen, draaien, frezen en ponsen. Wij beschikken over vrijwel alle mogelijkheden voor het lassen van staal, aluminium, rvs en zelfs gietijzer . Uiteraard VCA, ISO 9001 en sinds 2017 ook NEN 1090 gecertificeerd. Ook tekenen, berekenen en productontwikkeling, van een schets tot een 3D productietekening is bij ons geen probleem.

De Rooy Las-en Constructiewerk is een zeer divers bedrijf met legio mogelijkheden.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan