Gebit Zwanenburg B.V.

share Delen

Over Gebit Zwanenburg B.V.

Hoi, ik ben Joey Zwanenburg, 36 jaar, partner van Martine, papa van 2 kids en sinds mijn 15e werkzaam in de tandtechniek.

Ik kom uit een tandtechnische familie: mijn opa is ermee begonnen in 1950 en mijn vader heeft het weer van hem overgenomen. Op mijn 15e ben ik dus ook ingestapt en het beviel zo goed dat ik ermee door ben gegaan!

De 3e generatie!

De eerste vier jaar heb ik Tandtechniek gestudeerd en ben me daarna gaan specialiseren in het maken van gebitsprothese. De laatste opleiding was Klinisch prothese technicus. Hierdoor kon ik me verder ontwikkelen in de behandeling van de patiënten.

Ik heb ondertussen veel werkervaring opgedaan en altijd bezig met de nieuwste technieken. Toen de digitale prothese op de markt kwam ben ik daar direct ingesprongen. Nu 6 jaar verder heb ik een unieke workflow ontwikkeld waardoor we een prothese volledig met 3D technieken kunnen vervaardigen. Met een 3D printer! Een grote stap in de tandheelkunde!

Het maken van een “normaal” kunstgebit gaat gemiddeld in 5 behandelingen… bij de digitale prothese kan het in 2 behandelingen. Dit scheelt dus een hoop afspraken! En, dat alles zonder een afdruk te maken! Het leuke aan deze baan is het contact met de patiënten en het feit dat je iemand met een glimlach de deur uit kunt sturen. Blije gezichten maken me altijd erg gelukkig!

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan