Dachser Netherlands Air & Sea Logistics B.V.

share Delen

Over Dachser Netherlands Air & Sea Logistics B.V.

Het verhaal van DACHSER laat perfect zien hoe een dynamisch bedrijf zich kan ontwikkelen en aanpassen in lijn met technologische vooruitgang en de invloed van globalisatie op de logistieke wereld. DACHSER herkende de opkomende kansen al vroeg en pakte ze met beide handen aan – en transformeerde zichzelf van een lokale logistiek dienstverlener naar een toonaangevend logistiek bedrijf.

Vandaag de dag staan we voor moderne, efficiënte en technologie-gedreven logistieke oplossingen. Deze hangen af van de nauwe integratie van onze wereldwijde transport- en magazijnnetwerken, lange-termijnsamenwerkingen en consistente digitale wereldwijde netwerken. Met een multi-kanaalsbenadering waarbij alle distributiekanalen met succes gekoppeld zijn, bieden we onze klanten een veilig en betrouwbaar systeem voor hun meest veeleisende logistieke behoeften.

Vanaf het begin is de strategie van DACHSER gericht op duurzame groei van zijn netwerken. Nieuwe regio’s en markten zijn altijd ontwikkeld door het oprichten van vestigingen en landorganisaties of de aankoop van bedrijven die perfect kunnen worden geïntegreerd in het bestaande netwerk. Onze hoogste prioriteit is om consistent te voldoen aan de bedrijfsstrategie en -waarden.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan