Phimex Douane Expediteurs Waddinxveen B.V.

share Delen

Over Phimex Douane Expediteurs Waddinxveen B.V.

Phimex Douane Expediteurs Waddinxveen B.V. is sinds de oprichting in 1994 een onafhankelijke en neutrale onderneming, gespecialiseerd in douanezaken. Efficiëntie, kwaliteit en betrokkenheid zijn enkele sleutelwoorden die onze onderneming omschrijven. Daarnaast zijn we uitermate veelzijdig en kunnen daardoor de meest veeleisende klanten en hun handelsproducten van dienst zijn.

Niet voor niets zijn wij gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm en hebben we actuele kennis door periodieke bijscholing hoog in het vaandel staan. Hierdoor zijn onze vakkundige medewerkers als eerste op de hoogte van de laatste veranderingen op het gebied van wet- en regelgeving bij de douane. Door in een compact team doelgericht samen te werken, handelen wij uw opdrachten snel en accuraat af.

Phimex Douane Expediteurs Waddinxveen B.V. wordt hierin ondersteund door onze specialistische automatisering, om zo een hedendaagse verwerkingssnelheid te kunnen garanderen. Dit wordt ondersteund door de nieuw door ons ontwikkelde applicaties On Demand en Connect.

Onze betrouwbaarheid als internationale partner wordt nog eens extra benadrukt door het AEO certificaat, waarvan Phimex Douane Expediteurs Waddinxveen B.V. sinds 1 november 2010 trotse houder is.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan