Administratiekantoor Hermans BV

share Delen

Over Administratiekantoor Hermans BV

Groot in kleinschalig werken
Administratiekantoor Hermans is groot in kleinschalig werken, biedt een vast aanspreekpunt en is laagdrempelig. Onze dienstverlening reikt veel verder dan het verwerken van cijfers, want wij zien dat als niet meer dan een goede basis. Belangrijker vinden wij uw richting en die van uw bedrijf. Wij denken daarom altijd met u mee aan de dag van morgen, met de oplossingen van morgen. Zo hebben onze klanten met een inlog via deze website direct toegang tot al hun persoonlijke stukken zoals jaarrekeningen en aangiftes. Op deze manier profiteert u van zuivere cijfers en flexible oplossingen.
Boordevol dynamiek
Iedere onderneming zit boordevol dynamiek, Administratiekantoor Hermans ook. Want hoewel wij al sinds 1992 bestaan, hebben we een jong team met gedreven professionals die als geen ander de behoeften van de ondernemer aanvoelen. Dit betekent dat wij kort op de bal kunnen spelen en u van ons niet minder dan een proactieve houding mag verwachten. Dit uit zich bijvoorbeeld in het u doorlopend informeren over actuele ontwikkelingen die op uw bedrijf van invloed kunnen zijn.

Dienstverlening voorbij cijfers
Ons multidisciplinair team beheerst alle administratieve diensten: van financiële verslaglegging tot advies. Dit is voor ons echter niet meer dan een goede basis voor een dienstverlening die verder gaat dan getallen alleen. Want bij ons staat de klant centraal. 

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan